Mel C: “Jag känner att Geri kommer runt” till Spice Girls Reunion

August 13, 2020 0 Comments

I det senaste avsnittet av Essentials Radio på Apple Music 1 får Zane Lowe sällskap av Melanie C som reflekterar över möjligheten till en Geri-återförening, hur upplösningen av de ursprungliga Spice Girls påverkade henne, sexism i musikbranschen, hennes kamp med depression och mer. Hon diskuterar också berättelserna bakom gruppens största hits, inklusive “Wannabe”, “2 Become 1” och “Stop”.

Melanie C berättar för Apple-musik om en möjlig återförening med Geri
Ja, det är svårt. Vi hade svårt förra året och vi saknade henne verkligen. Men du har rätt, vi är fortfarande riktigt nära. Och det är så viktigt för oss att hon är nöjd med allt. Hon var mycket engagerad i det kreativa och allt vi gjorde i showen. Och jag tror att hon verkligen hade svårt. Den första natten, när bilderna strålades över hela världen, var det svårt för henne. Och vi hoppas att det var svårt nog att få tillbaka henne. Det är så svårt och jag känner för henne. Och saken är nu, vi har kommit till denna punkt i våra liv där vi gör, vi respekterar verkligen varandra. Och vi vill aldrig att någon ska göra någonting som de inte känner sig bekväma med. Men ja, vi kanske måste få henne hypnotiserad. Jag måste säga att jag känner att hon kommer runt. Så vi fortsätter att arbeta med henne. Men bara mellan dig och mig.

Melanie C berättar för Apple Music The Group Felt ‘Let Down’ av Geri’s Departure
Det var blandade känslor om det. Jag tror att vi var chockade vid den tiden och uppenbarligen skadade och upprörda, men med all ärlighet förstod vi det. Vi var i den här tryckkokaren och hon behövde komma undan. Hon behövde lite utrymme och så hårt som det var, det var vad hon var tvungen att göra. Och även om det då var svårt för oss var vi tvungna att respektera det. Det var en stor chock för oss. Även om vi uppenbarligen visste kämpade vi alla på våra egna sätt. Det var tufft. Detta schema är hardcore. Så vi hade alla att göra med det på bästa sätt som vi kunde. Och det var vad hon var tvungen att göra. Tidpunkten suger. Vi var två shower borta från att slutföra den europeiska delen av vår turné. Vi hade en tre månaders turné att göra i USA. Varför skulle du åka nu? Det mest spännande. Men vi har alla olika områden att vara en Spice Girl som vi verkligen brinner för. För mig är jag en levande artist. Jag älskar att komma ut där. Jag älskar att spela. Och olika människor har olika prioriteringar i vad de gör. Och för henne var hon tvungen att ta hand om nummer ett. Det var saken just då. Vi hade inte kontakt med henne på en tid. Det var svårt. Vi var arg. Vi var arg på henne och vi blev besvikna och kände oss svikna, men tiden läker och vi blev alla äldre och vi gick alla vidare och ja, det är bara vatten under bron nu. Vi har haft så många upp-och nedgångar i våra vänskap, i vår karriär, i våra liv som Spice Girls. Och bara den acceptansen att vi alla är absoluta smärtor på baksidan, men vi älskar varandra varmt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *